Igrajte na PC
Igrajte na mobilnom telefonu
O igri
Vesti
Svet Age of Heroes
Rase
Clase
Galerija
Video
F.A.Q.
Forum
Fan Art
Većina orkova naoružana je jeftinim oružjem ljudske izrade. Njihov kvalitet je prilično loš, ali je oružje široko rasprostranjeno - zato se u rukama mladih orkova mogu videti sekire - novoizrađene halebarde, i ljudski dvoručni mačevi i lukovi.
 

Age of Heroes III: Odmazda orkova

Age of Heroes III: Odmazda orkova

U orkovskim zemljama je dugo godina trajao unutrašnji rat. Vođe klanova, tražeći apsolutnu moć, nisu imali nijedan dan mira. Čak ni onda kada su se susreli sa zajedničkim neprijateljem, nisu mogli da ujedine svoje snage.

Elfovi pod vlašću nemilosrdnog ratnika Felengira, napali su zemlje svojih suseda, zelene kože, uništavajući sve što im se našlo na putu. Orkovska vojska bila je razbijena, vođe klanova ubijeni ili pod opsadom u svojim tvrđavama.

Sada samo jedan ork može da se suprotstavi elfovima - Rackgul, orkovski vođa klana čiji su ratnici poginuli u neravnopravnoj borbi.

Samo on može da ujedini spaljenu zemlju, ponese čuveni orkovski artefakt - Kharov oklop, i povede svoje trupe u pobedu.

U trećem delu serije igraćete za orkove - poznato je da su oni brutalni, okrutni i neznalice, poznaju samo sirovu moć i mržnju prema spoljašnjem svetu. Ko je to rekao? Kada postanete vođa orkova, razumećete - to samo deo istine, naravno, najgori deo.

Vekovima nisu videli ništa osim beskrajnih ratova. Njihova drevna vojna tradicija ima vekovnu istoriju, njihova tradicija sazrela je u doba pakta sa starim i plašljivim bogom. Da, nemaju mira i neće više imati mir, ali imaju hrabrost, mudrost i velikodušnost. Međutim, vi ste orkovski lider i možete pokazati svetu da li su ove glasine o orkovima laž, ili potpuno istinite.

Misija vašeg lika je da brani svoju zemlju; ostali poslovi nisu vaša stvar, ne morate isporučivati tuđa pisma ili uzgajati nešto u bašti. Bilo koja prepreka može se ispostaviti kao korist; bilo koje biće koje sretnete može postati stalni saveznik u vašoj borbi protiv neprijatelja, bilo koje slučajno ubistvo može vas zaustaviti na vašem putu ka pobedi. Budite spremni da saslušate tuđe savete i birate pažljivo svoje reči - snaga orkovske reči jednaka je snazi njegove sekire.

Karakteristike igre:

 • Upravljaćete sa 7 jedinica orkova, među kojima su berserk - orkovi, goblini, trolovi i harharri - elitna orkovska vojska;
 • U vašoj vojsci će se pojaviti borbene mašine;
 • Borićete se protiv elfovske vojske – elfovskih strelaca, grifona, mudrih sveštenika i elfova - plaćenika;
 • Vaši neprijatelji takođe mogu koristiti magiju u borbi;
 • Neke od novih jedinica sada imaju posebne veštine. Berserk-orkovi - su nekontrolisani, grifoni - mogu da lete, a Enti - živo drveće - vezuju neprijatelje svojim korenjem;
 • Tokom ratnog pohoda mnogi drugi likovi će vam se pridružiti, utičući na vašu vojsku - mogu ubrzati vašu vojsku pojačavajući njen napad ili udvostručujući oštećenja;
 • Pridružiće vam se šamani koji u borbi koriste magiju. Magija elemenata će vam omogućiti da napadate direktno, usporite neprijatelje, ubrzate svoju vojsku, poboljšate svoju odbranu i štete. Štaviše, novi sistem magije omogućiće vam da kombinujete škole magije praveći nove čarolije za masovno uništenje poput: Vatrene kiše i Duhova predaka;
 • Možete povećati svoju vojsku robovima koje ste zarobili;
 • Konačno, videćete gradske zidine i kapije na bojnom polju. Moraćete da koristite leteća bića i katapulte da ih prevaziđete;
 • Naravno, strateška strana igre je takođe promenjena. Postoji više dijaloga, vaši odgovori su sada veoma bitni. Dalje, postoji nekoliko varijanti završetka igre.

Grafika je prerađena, jasnija je i bogatija; poseduje prelepe slike predela, dijaloga, likova, optimiziranih animacija. Lista modela telefona je takođe proširena.

Možete provesti sate u svetu “Age of Heroes” i dobro se zabaviti. Onima koji još nisu preuzeli ovu igru na svoje telefone možemo reći samo - probajte i pobedite!

Age of Heroes IV: Krv & Sumrak
Karakteristike epizode
Priča
Rase
Gde kupiti?
 
Age of Heroes III: Odmazda orkova
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes II: Podzemni užas
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes: Armija Tame
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
 
Contacts |  Terms & Conditions WAP-verzija sajta