Igrajte na  PC
Igrajte na mobilnom telefonu
O igri
Vesti
Svet Age of Heroes
Rase
Clase
Galerija
Video
F.A.Q.
Forum
Fan Art
Orkovi nemaju sveštenike; berserks-ratnici su najbliži bogovima,dobro je poznat njihov sveti bes. Berserksi žive odvojeno od ostalih orkova, ponekad u malim zajednicama, često postaju šamani - ukoliko dovoljno dugo požive.
 

Klase elfova

Ubice Ubica - potiče iz klana ubica, ceo svoj život posvetio je ratu, elfovski ubica - strašan je neprijatelj. Brz je i precizan kada komanduje armijom, takođe zna magične trikove, ne usteže se da koristi zasede - ali pre svega on je ratnik, njegova moć je u borbi i izdavanju naređenja.
Druid - obučen u Redu Grifona, vešt u magiji prirode i elemenata, elfovski druidi podržavaju svoju vojsku velikom magičnom moći. Korenje drveća kida neprijatelje na hiljade komada, divlje životinje ih napadaju, sama zemlja se diže protiv njegovih neprijatelja. Druid
Ranger Rendžer - vešt elfovski ratnik koji ne voli da gubi vojnike u borbi. On je senka u lišću Velike Šume, nevidljivo i beščujno ispaljuje strele niotkuda. Njegovi strelci su neuporedivi, manevri neočekivani i zapanjujući, nema mu ravnog u trikovima i prevari.
Age of Heroes IV: Krv & Sumrak
Karakteristike epizode
Priča
Rase
Gde kupiti?
 
Age of Heroes III: Odmazda orkova
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes II: Podzemni užas
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes: Armija Tame
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
 
Contacts |  Terms & Conditions WAP-verzija sajta