Igrajte na  PC
Igrajte na mobilnom telefonu
O igri
Vesti
Svet Age of Heroes
Rase
Clase
Galerija
Video
F.A.Q.
Forum
Fan Art
Elfovi ne obrađuju zemlju. Dok ljudi nisu došli, nisu čak ni znali šta je pšenica ili kukuruz, a sad kada znaju ipak ne žele da ih uzgajaju. Ljudske žitarice su veoma popularne među elfovima i to su neki od glavnih proizvoda koji se izvoze iz Imperije u Glennytir.
 

Klase elfova

Ubice Ubica - potiče iz klana ubica, ceo svoj život posvetio je ratu, elfovski ubica - strašan je neprijatelj. Brz je i precizan kada komanduje armijom, takođe zna magične trikove, ne usteže se da koristi zasede - ali pre svega on je ratnik, njegova moć je u borbi i izdavanju naređenja.
Druid - obučen u Redu Grifona, vešt u magiji prirode i elemenata, elfovski druidi podržavaju svoju vojsku velikom magičnom moći. Korenje drveća kida neprijatelje na hiljade komada, divlje životinje ih napadaju, sama zemlja se diže protiv njegovih neprijatelja. Druid
Ranger Rendžer - vešt elfovski ratnik koji ne voli da gubi vojnike u borbi. On je senka u lišću Velike Šume, nevidljivo i beščujno ispaljuje strele niotkuda. Njegovi strelci su neuporedivi, manevri neočekivani i zapanjujući, nema mu ravnog u trikovima i prevari.
Age of Heroes IV: Krv & Sumrak
Karakteristike epizode
Priča
Rase
Gde kupiti?
 
Age of Heroes III: Odmazda orkova
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes II: Podzemni užas
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes: Armija Tame
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
 
Contacts |  Terms & Conditions WAP-verzija sajta