Igrajte na  PC
Igrajte na mobilnom telefonu
O igri
Vesti
Svet Age of Heroes
Rase
Clase
Galerija
Video
F.A.Q.
Forum
Fan Art
Dok je prosečan čovek manji od prosečnog orka, orkovi su mnogo više skloni alkoholu. Čovek lako može više da popije od orka, teže će popiti više od elfova a nemoguće je da nadmaši gnome.
 

Klase ljudi

Vitez Vitez - rođen je da komanduje trupama i predvodi ratnike, vitez ima sve neophodne veštine i znanje za to. Taktike, strategije, liderstvo, borbene veštine - ovi njegovi talenti u stanju su da donesu pobedu u mnogim bitkama.
Mag - posedujući tajno znanje, dobar je u najkompleksnijim veštinama, nikada ne pobeđuje zahvaljujući veštim manevrima ili iskusnim komandama - on poseduje drugačiju moć. Vatrene Oluje uklanjaju njegove neprijatelje, munje pogađaju zapovednike njegovih neprijatelja, a iluzije pomračuju njihove umove - u tome je on najbolji. Mag
Strelac Strelac - nije previše dobar u magiji, ali ume da zada pravo naređenje kad dođe vreme - izviđač, stručnjak za taktike i trikove. Njegovi strelci ispaljuju strele na velike udaljenosti, armije napadaju iz zasede iznenađujući neprijatelja neočekivanim manevrima, kamufliraju se i napadaju veona precizno - to su njegove veštine komandanta..
Age of Heroes IV: Krv & Sumrak
Karakteristike epizode
Priča
Rase
Gde kupiti?
 
Age of Heroes III: Odmazda orkova
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes II: Podzemni užas
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes: Armija Tame
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
 
Contacts |  Terms & Conditions WAP-verzija sajta