Igrajte na  PC
Igrajte na mobilnom telefonu
O igri
Vesti
Svet Age of Heroes
Rase
Clase
Galerija
Video
F.A.Q.
Forum
Fan Art
Omiljena elfovska priča - o zaljubljenom paru iz Kuća koje su bile u međusobnoj zavadi. Postoji najmanje trideset varijanti ove priče koju pripovedaju različiti poznati bardovi.
 

Klase ljudi

Vitez Vitez - rođen je da komanduje trupama i predvodi ratnike, vitez ima sve neophodne veštine i znanje za to. Taktike, strategije, liderstvo, borbene veštine - ovi njegovi talenti u stanju su da donesu pobedu u mnogim bitkama.
Mag - posedujući tajno znanje, dobar je u najkompleksnijim veštinama, nikada ne pobeđuje zahvaljujući veštim manevrima ili iskusnim komandama - on poseduje drugačiju moć. Vatrene Oluje uklanjaju njegove neprijatelje, munje pogađaju zapovednike njegovih neprijatelja, a iluzije pomračuju njihove umove - u tome je on najbolji. Mag
Strelac Strelac - nije previše dobar u magiji, ali ume da zada pravo naređenje kad dođe vreme - izviđač, stručnjak za taktike i trikove. Njegovi strelci ispaljuju strele na velike udaljenosti, armije napadaju iz zasede iznenađujući neprijatelja neočekivanim manevrima, kamufliraju se i napadaju veona precizno - to su njegove veštine komandanta..
Age of Heroes IV: Krv & Sumrak
Karakteristike epizode
Priča
Rase
Gde kupiti?
 
Age of Heroes III: Odmazda orkova
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes II: Podzemni užas
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes: Armija Tame
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
 
Contacts |  Terms & Conditions WAP-verzija sajta