Igrajte na  PC
Igrajte na mobilnom telefonu
O igri
Vesti
Svet Age of Heroes
Rase
Clase
Galerija
Video
F.A.Q.
Forum
Fan Art
Koliko god iznenađujuće izgledalo, ljudi kombinuju toleranciju sa netolerancijom - dok se većina njih lepo ponaša prema drugim rasama, pojedinci mrze čak i predstavnike sopstvene vrste, ukoliko se od njih razlikuju po boji kože ili obliku očiju.
 

Klase orkova

Warlord Warlord - od njegovog urlika stepa zadrhti. Orkovi mu se bezpogovorno klanjaju; spremni su da umru po njegovoj želji. Orkovski vojni lider zna kako da probudi bes u srcima svojih ratnika, zna kako da pokori šamane svojoj volji, i kako da krv neprijatelja proključe na sečivima. Njegova moć leži u snazi njegovih ratnika; da komanduje i pokoravapo svojoj želji - to su njegove veštine.
Šaman - sam ne zna poreklo sopstvene moći, koja ključa u njegovoj krvi. Stvari koje čini zahtevaju inspiraciju, ali ne i tehniku - vazduh se pretvara u vatru kada on zapeva, zvuk njegovih bubnjeva doziva oluju, munje udaraju iz neba na jednu njegovu reč.Pepeo njegovih neprijatelja na oštricama njegove vojske - to su njegove pobede. Šaman
Lovac Lovac - on zna kako da ulovi zaista veliku životinju, kako da ubuje varga udarom kamenim nožem, kako da ulovi neprijatelja. Orkovski lovac je lukav, ne boji se otvorenog sukoba, ima vešte trikove za svaki napad, sečiva sekira njegovih ratnika su nazubljena, a otrov strela ubistven.
Age of Heroes IV: Krv & Sumrak
Karakteristike epizode
Priča
Rase
Gde kupiti?
 
Age of Heroes III: Odmazda orkova
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes II: Podzemni užas
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes: Armija Tame
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
 
Contacts |  Terms & Conditions WAP-verzija sajta