Igrajte na  PC
Igrajte na mobilnom telefonu
O igri
Vesti
Svet Age of Heroes
Rase
Clase
Galerija
Video
F.A.Q.
Forum
Fan Art
Krune očnjaka su veoma popularne kod orkova - kao ukras. Zavisno od statusa orka, one mogu biti žičane, čelične ili zlatne. Neke od njih su novi prstenovi od ljudi ili elfova, ali većina je mnogo veća i služi da prikrije nedostatke i krhotine očnjaka, jer se aktivno koriste u borbama.
 

Demonidi

Demonidi

Kada je Haos ušao u Aivail posle Khara, svet se promenio. Nije samo oživeo vulkane i Kapije, čija snaga je menjala zemlju u okolini, pretvarajući šume i doline Glennytira u pustinju prekrivenu pepelom...vazduh se promenio, voda se promenila, otvaranje Kapije odjeknulo je u umovima i telima svih živih bića Aivaila, ostavljajući traga u njihovoj krvi.

Čudni i strani tragovi.

Zvali su ih Decom Invazije... rađali su se tokom svih 49 godina Invazijskih ratova, ponekad i nakon toga, rađali su se u običnim orkovskim, ljudskim i gnomskim porodicama. Bili su različiti, sa oznakom Haosa, tako očigledan, kao da su im roditelji potomci Podzemlja.

Rađali su se i umirali. Od ruku sopstvenih roditelja, od bele vatre Inkvizitora, od gladi i hladnoće...oni koji su preživeli, bili su osuđeni da žive sami. Sami su putovali, oni koji su bili progonjeni, koji su ubili lovce - sa malim grupama, a kasnije sa bandama na teritoriji Imperije, i u podnožju na obodu Velike Stepe...Naučili su da se bore, da se sakriju, da koriste moć koju im daje prokletstvo.

Ili možda njihov Dar?

Njihovo ujedinjenje bilo je samo pitanje vremena. 37 godina nakon početka Invazije, dve armije demonida susrele su se kod Reke Suza, u šumi prekrivenoj pepelom. Jedna armija išla je sa zapada, kroz barijere inkvizitorskih i imperijskih trupa; druga- kroz Veliku Stepu i šumu koju su elfovi napustili. Njihove vođe - Holorann iz Dartholma i Ragtor Vatrena Sekira, dugo su gledali jedan u drugog pre nego što su se rukovali.

Izgledali su kao braća, kao da jedan od njih nije bio ljudske vrste a drugi nije dete orkovske porodice.

Bili su iste krvi.

Age of Heroes IV: Krv & Sumrak
Karakteristike epizode
Priča
Rase
Gde kupiti?
 
Age of Heroes III: Odmazda orkova
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes II: Podzemni užas
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes: Armija Tame
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
 
Contacts |  Terms & Conditions WAP-verzija sajta