Igrajte na  PC
Igrajte na mobilnom telefonu
O igri
Vesti
Svet Age of Heroes
Rase
Clase
Galerija
Video
F.A.Q.
Forum
Fan Art
Orkovi nemaju sveštenike; berserks-ratnici su najbliži bogovima,dobro je poznat njihov sveti bes. Berserksi žive odvojeno od ostalih orkova, ponekad u malim zajednicama, često postaju šamani - ukoliko dovoljno dugo požive.
 

Gnomi

Gnomi

Downhillski Tron video je mnoge raličite stvari. Pamti padove i građanske ratove, bitke u pećinama i uskim tunelima, gde su se gnomi borili protiv gnoma a runska magija topila kamen i otrovala um; pamti podzemno carstvo koje su napravili majstori zmajeva, čija je volja potčinila okrutne bljuvače vatre, žive i mrtve; pamti vekove propadanja i razdvajanja malih gnomskih klanova, koji su polako umirali u izolaciji.

Gnomski Downhillski Tron je takođe nazivan i Drugi Presto. Bolje je i da ne pitate za Prvi - gnomi ne vole da pričaju o svojoj prošlosti, o svojim prestonicana zakopanim pod Moundhammerom - ogromnim planinskim vrhom na severu planinskog venca Karraig.

Ne vole da pričaju - ali se i dalje sećaju.

Istorija Drugog Prestola - je priča o Phoenixu, priča o tome kako su se ostaci nekada velike rase uzdigli iz pepela i zaborava.

Takođe je priča o jednom čoveku... dobro, jednom gnomu.

Kralj gnoma, Alvin Kamenog Srca, Alvin Nemilosrdni, Alvin-sa-ljudskim-imenom. Kralj koji je tokom nepunog veka uspeo da ujedini osamnaest downhillskih klanova i osnuje novu, veliku zemlju gnoma.

Age of Heroes IV: Krv & Sumrak
Karakteristike epizode
Priča
Rase
Gde kupiti?
 
Age of Heroes III: Odmazda orkova
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes II: Podzemni užas
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes: Armija Tame
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
 
Contacts |  Terms & Conditions WAP-verzija sajta