Igrajte na  PC
Igrajte na mobilnom telefonu
O igri
Vesti
Svet Age of Heroes
Rase
Clase
Galerija
Video
F.A.Q.
Forum
Fan Art
Elfovi su toliko užasnuti ljudskim odnosom prema prirodi, da mogu izazvati mnogo sukoba. Elfovima je neprijatan i sam pogled na ljudske drvene građevine, toliko da u njih ne mogu čak ni da uđu... tako da, oni koji putuju preko ljudskih zemalja, više vole da prenoće pod otvorenim nebom.
 

Gnomi

Gnomi

Downhillski Tron video je mnoge raličite stvari. Pamti padove i građanske ratove, bitke u pećinama i uskim tunelima, gde su se gnomi borili protiv gnoma a runska magija topila kamen i otrovala um; pamti podzemno carstvo koje su napravili majstori zmajeva, čija je volja potčinila okrutne bljuvače vatre, žive i mrtve; pamti vekove propadanja i razdvajanja malih gnomskih klanova, koji su polako umirali u izolaciji.

Gnomski Downhillski Tron je takođe nazivan i Drugi Presto. Bolje je i da ne pitate za Prvi - gnomi ne vole da pričaju o svojoj prošlosti, o svojim prestonicana zakopanim pod Moundhammerom - ogromnim planinskim vrhom na severu planinskog venca Karraig.

Ne vole da pričaju - ali se i dalje sećaju.

Istorija Drugog Prestola - je priča o Phoenixu, priča o tome kako su se ostaci nekada velike rase uzdigli iz pepela i zaborava.

Takođe je priča o jednom čoveku... dobro, jednom gnomu.

Kralj gnoma, Alvin Kamenog Srca, Alvin Nemilosrdni, Alvin-sa-ljudskim-imenom. Kralj koji je tokom nepunog veka uspeo da ujedini osamnaest downhillskih klanova i osnuje novu, veliku zemlju gnoma.

Age of Heroes IV: Krv & Sumrak
Karakteristike epizode
Priča
Rase
Gde kupiti?
 
Age of Heroes III: Odmazda orkova
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes II: Podzemni užas
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes: Armija Tame
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
 
Contacts |  Terms & Conditions WAP-verzija sajta