Igrajte na  PC
Igrajte na mobilnom telefonu
O igri
Vesti
Svet Age of Heroes
Rase
Clase
Galerija
Video
F.A.Q.
Forum
Fan Art
Većina orkova naoružana je jeftinim oružjem ljudske izrade. Njihov kvalitet je prilično loš, ali je oružje široko rasprostranjeno - zato se u rukama mladih orkova mogu videti sekire - novoizrađene halebarde, i ljudski dvoručni mačevi i lukovi.
 

Age of Heroes IV: Rase

Nemrtvi

Nisu samo heroji nemrtvi, već su, takođe, nemrtvi i oni koje heroji mogu pozvati. Kosturi i zombiji vaskrsavaju iz grobnica, senke smrzavaju krv u venama živih, grozna bića napravljena od poslednjih leševa, nasilni i okrutni vampiri i ličevi seju kugu – to su oni koji će vas služiti i stajati ispod pokidanih zastava.

Demoni

Dolazak orkovskog boga na svet, razbio je njegove osnove, i pustio u njega stvorenja od kojih i sami orkovi drhte. demoni su moćni i nekontrolisani, ali nisu mnogobrojni. U njihovim redovima su đavoli, koji prelaze bojišta u trenutku, zli duhovi koji bacaju vatrene lopte i ulivaju užas – demonski magovi.

Ljudi

Red inkvizitora Lunarnog mača napravljen je da zauvek odvoji mrtve od živih. U vreme mira, red je čuvao granice ljudske imperije štiteći doline ljudskih magova i držeći ih pod nadzorom – i teško onima koji se usude da pređu granice dozvoljenih znanja. Inkvizitori su – plaćenici koji se ne plaše nikoga i ničega,obučeni za borbu sa strašnim magičnim stvorenjima; moćnim vitezovima, odvraćajući nemrtve jednim dodirom.

Orkovi

Dobili su rat, a moćni zverski bog Khar, u liku vođe Rakgula, seo je na presto u krošnji elfovskog Večnog Drveta. Više nema šumskih elfova, i orkovi ih ne jure namerno, ali kada ih sretnu nikada neće ustuknuti, nikada neće imati milosti prema elfovima.  Oni imaju – precizne lovce, neustrašive ratnike, i kharhare – orkovsku vojnu elitu.

Varvari

Malobrojno pleme hrabrih i jakih ljudi, koji žive u ledenim pustinjama Severa, navikli da se susreću sa opasnošću. Oni preziru magiju, bore se uz pomoć čelika – njihovi mačevaoci su naprasiti i neustrašivi, berserksi obučeni u životinjsko krzno i naoružani ogromnim sekirama dobro se suprotstavljaju čak i orkovima, a njihovi kopljanici mogu baciti svoje oružje na osamdeset koraka, probijajući svaki oklop.

Magija

Magija mrtvih razlikuje se od magije živih – kao što i sama smrt poseduje posebnu moć nad životom.

Mrtvi magovi mogu poslati kugu na žive, ispiti život i udahnuti ga svojim ratnicima, učiniti da neprijatelj ostari desetine godina za nekoliko minuta, napravi oblake parazita i prekrije bojište maglom, neprozirnom za oči smrtnika.

Neki magovi će moći da savladaju magiju elemenata i magiju demona – čineći da zemlja puca pod stopama neprijatelja, uništavajući njihove redove vihorom uragana, paleći i smrzavajući žive ratnike. Nekolicina će biti sposobna da ovlada tajnom iluzije i proricanja – skrivanja redova na bojnom polju od očiju neprijatelja i mogućnost viđenja nevidljivog.

Age of Heroes IV: Krv & Sumrak
Karakteristike epizode
Priča
Rase
Gde kupiti?
 
Age of Heroes III: Odmazda orkova
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes II: Podzemni užas
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes: Armija Tame
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
 
Contacts |  Terms & Conditions WAP-verzija sajta