Igrajte na  PC
Igrajte na mobilnom telefonu
O igri
Vesti
Svet Age of Heroes
Rase
Clase
Galerija
Video
F.A.Q.
Forum
Fan Art
Orkovi uzgajaju konje, ali ih nikada ne jašu jer to smatraju ponižavajućim.Uglavnom prodaju konje ljudima i elfovima. Takođe, i jedu ih…
 

Age of Heroes IV: Rase

Nemrtvi

Nisu samo heroji nemrtvi, već su, takođe, nemrtvi i oni koje heroji mogu pozvati. Kosturi i zombiji vaskrsavaju iz grobnica, senke smrzavaju krv u venama živih, grozna bića napravljena od poslednjih leševa, nasilni i okrutni vampiri i ličevi seju kugu – to su oni koji će vas služiti i stajati ispod pokidanih zastava.

Demoni

Dolazak orkovskog boga na svet, razbio je njegove osnove, i pustio u njega stvorenja od kojih i sami orkovi drhte. demoni su moćni i nekontrolisani, ali nisu mnogobrojni. U njihovim redovima su đavoli, koji prelaze bojišta u trenutku, zli duhovi koji bacaju vatrene lopte i ulivaju užas – demonski magovi.

Ljudi

Red inkvizitora Lunarnog mača napravljen je da zauvek odvoji mrtve od živih. U vreme mira, red je čuvao granice ljudske imperije štiteći doline ljudskih magova i držeći ih pod nadzorom – i teško onima koji se usude da pređu granice dozvoljenih znanja. Inkvizitori su – plaćenici koji se ne plaše nikoga i ničega,obučeni za borbu sa strašnim magičnim stvorenjima; moćnim vitezovima, odvraćajući nemrtve jednim dodirom.

Orkovi

Dobili su rat, a moćni zverski bog Khar, u liku vođe Rakgula, seo je na presto u krošnji elfovskog Večnog Drveta. Više nema šumskih elfova, i orkovi ih ne jure namerno, ali kada ih sretnu nikada neće ustuknuti, nikada neće imati milosti prema elfovima.  Oni imaju – precizne lovce, neustrašive ratnike, i kharhare – orkovsku vojnu elitu.

Varvari

Malobrojno pleme hrabrih i jakih ljudi, koji žive u ledenim pustinjama Severa, navikli da se susreću sa opasnošću. Oni preziru magiju, bore se uz pomoć čelika – njihovi mačevaoci su naprasiti i neustrašivi, berserksi obučeni u životinjsko krzno i naoružani ogromnim sekirama dobro se suprotstavljaju čak i orkovima, a njihovi kopljanici mogu baciti svoje oružje na osamdeset koraka, probijajući svaki oklop.

Magija

Magija mrtvih razlikuje se od magije živih – kao što i sama smrt poseduje posebnu moć nad životom.

Mrtvi magovi mogu poslati kugu na žive, ispiti život i udahnuti ga svojim ratnicima, učiniti da neprijatelj ostari desetine godina za nekoliko minuta, napravi oblake parazita i prekrije bojište maglom, neprozirnom za oči smrtnika.

Neki magovi će moći da savladaju magiju elemenata i magiju demona – čineći da zemlja puca pod stopama neprijatelja, uništavajući njihove redove vihorom uragana, paleći i smrzavajući žive ratnike. Nekolicina će biti sposobna da ovlada tajnom iluzije i proricanja – skrivanja redova na bojnom polju od očiju neprijatelja i mogućnost viđenja nevidljivog.

Age of Heroes IV: Krv & Sumrak
Karakteristike epizode
Priča
Rase
Gde kupiti?
 
Age of Heroes III: Odmazda orkova
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes II: Podzemni užas
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes: Armija Tame
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
 
Contacts |  Terms & Conditions WAP-verzija sajta