Igrajte na  PC
Igrajte na mobilnom telefonu
O igri
Vesti
Svet Age of Heroes
Rase
Clase
Galerija
Video
F.A.Q.
Forum
Fan Art
Većina orkova naoružana je jeftinim oružjem ljudske izrade. Njihov kvalitet je prilično loš, ali je oružje široko rasprostranjeno - zato se u rukama mladih orkova mogu videti sekire - novoizrađene halebarde, i ljudski dvoručni mačevi i lukovi.
 

World Age of Heroes Online

Aivail

Orkovi ga nazivaju Hri-Hoar, Stepa, okruzen je morima i planinama, plutajući velikom prazninom pod neumornim okom Oca Gavrana.

Gnomi ga zovu Rock - Rham, suprotnost je nebu sa sjajnim kamenjem - zvezdama, i vrelim ognjištem Sunca u sebi.

Aivail o'Emielle - "mesto šuma i ravnica" - tako ga elfovi zovu, oni su bili prvi koji su kročili na ovu zemlju.

Aivail - tako su ga zvali prvi ljudi koji su znali Stari jezik.

Puno je naziva za svet koji je postao dom svima.

Njegovo tlo natopljeno je krvlju hiljada ratnika. Njegovi vetrovi raspiruju vatre, njegove kiše ih gase, čitave rase su umirale pod njegovim nebom.

World map of 'Age of Heroes Online'

Aivail - world of heroes

169. godina Devete epohe, 1258. godina od Dana Prispeća po ljudskom kalendaru, a 3432. godina po svetoj knjizi gnoma.

Vreme mira

Iznenadno i dugo očekivano za mnoga bića.

Ljudska Imperija izgubila je više od trećine svoje teritorije na istoku nakon Invazijskih ratova, sada je vraćena na svoje stare granice - Kapiju Groma i Veliki Zid. Mnoga ljudska naselja sada su izvan granica, na zabranjenim teritorijama,u zemljama elfova i orkova. Prepadi imperijskih armija, pozvanih da zaštite naselja i utvrđenja, često se pretvore u oružane konflikte širokih razmera sa orkovima, demonidima, pa čak i elfovima - ali se ovi sukobi nikada ne pretvore u stalno ratište.

Nakon poraza nanetog orkovima u čuvenoj Ravničarkoj borbi,u Ludien Emiellu, elfovi su se ponovo nastanili u Glennitiru. Njihova zemlja sada je upola manja nego što je bila ranije - sve teritorije na jugu iza Reke Suza, pripale su demonidima i postale deo Crnog Glennitira. Ipak, elfovi, nakon njihovog nedavnog poratka u Aivail, još nisu dovoljno brojni za novo osvajanje; njihove šume, koje su tako dugo bile prazne, zahtevaju posebnu pažnju.

Orkovski klanovi žive svojim uobičajenim životom… danas, nakon što je prošlo skoro sto godina od smrti Rakgula Uništitelja, ostalo je samo sećanje na ujedinjene orkovske zemlje. Svaki klan, kao u drevno vreme, vodi sopstvenu politiku i brine o sopstvenim neprijateljima. Neki od njih odabrali su ljudska utvrđenja na granicama Imperije kao svoje mete. Neki od njih i dalje idu u pljačkaške pohode na elfove; a neki - prodaju svoje veštine onome ko više plati...po pravilu gnomima ili ljudima.

Po prvi put, nakon mnogo vekova, gnomi imaju ujedinjeno kraljevstvo. Alvin Kamenog Srca ujedinio je osamnaest najvećih gnomskih klanova pod vlast Downhillskog prestola i uništio sve ostale klanove. Po prvi put posle mnogo dugih godina, gnomi su proširili teritoriju, vratili su se svojim napuštenim utvrđenjima u oblasti planine Karraig. Takođe su napravili oružani pohod na orkovske stepe, naftna polja i zalihe uglja.

Age of Heroes IV: Krv & Sumrak
Karakteristike epizode
Priča
Rase
Gde kupiti?
 
Age of Heroes III: Odmazda orkova
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes II: Podzemni užas
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
Age of Heroes: Armija Tame
Karakteristike epizode
Gde kupiti?
 
 
Contacts |  Terms & Conditions WAP-verzija sajta